Cine Suntem?

Emigrantii romani traiesc intre doua lumi, aceea de acasa si aceasta de aici. Le lipsesc locurile, oamenii si biserica din tara. Intrucat credem in expresivitatea limbii romane, unii dintre noi emigrantii am contribuit la formarea Bisericii Adventiste din Toronto „Romanian Heralds” (Vestitorii Romani), dupa modelul bisericii din tara noastra si din lume. 

Conform statisticilor din aprilie 2017, Biserica Adventistă in lume numără peste 20 de milioane de membri si este prezenta în peste 200 de țări. Crucea, reprezentand sacrificiul Mantuitorului Isus pentru rascumpararea omenirii, ocupa locul central in credinta noastra. 

Încă de la începuturi, Biserica Adventista s-a privit ca ca o biserica cu o misiune profetică. Ea proclama ultimul mesaj apocaliptic al lui Dumnezeu, pe care toată lumea are nevoie să-l audă înainte de revenirea Domnului Isus.

Crestinismul a fost intotdeauna adventist, adica a fost polarizat de „fericita nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor Isus Hristos” – Tit 2:13. Acest mesaj este un mesaj de speranța suprema, care pune în umbră toate celelalte speranțe. Intr-o zi vom fi eliberati de toată durerea, foametea, singurătatea şi haosul din lume. Aceasta nadejde implica o pregatire care presupune armonizarea vietii cu vointa descoperita a lui Dumnezeu.

Oricine ai fi, esti binevenit sa ni te alaturi la serviciile de inchinare, fie prin prezență, fie online. Vei avea multe oportunități de a construi o relație cu Dumnezeu, care-ti va schimba viața pentru acum si pentru eternitate.

Masa de partasie cu mancare traditionala Romaneasca

Noi credem ca Dumnezeu ne iubeste

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El sa nu piara, ci să aibă viata vesnica."
Ioan 3:16

Noi credem ca Dumnezeu e Creatorul

"La inceput, Dumnezeu a facut cerurile si pamantul"
Geneza 1:1

Noi credem ca Dumnezeu transforma

"Zideste în mine o inima curata, Dumnezeule, pune în mine un duh nou si statornic!"
Psalmi 51:10