Cine Suntem?

Unii dintre noi veniti din Romania ca emigranti, altii chiar nascuti aici, am contribuit la formarea acestei biserici, Romanian Heralds (Vestitorii Romani) dupa modelul bisericii din tara noastra. 

Nu suntem multi, dar nici nu ne simtim marunti. Credem ca spiritul e mai important decat numarul. 

Credem in expresivitatea limbii romane si de aceea o folosim in cantare si rugaciune, in studiu si predicare, in vorbire si incurajare. 

Credem in valoarea fiecarui individ si de aceea fiecare are posibilitatea de a se exprima si de a fi ascultat. Credem in viitor si de aceea investim in copiii nostri si le dam o directie morala. 

Prin învățarea Cuvântului lui Dumnezeu, închinarea la un loc, partasie și implicare, putem veni mai aproape de Dumnezeu si unii de altii. 

Ne propunem să facem din Romanian Heralds o comunitate, în care vei avea multe oportunități de a construi o relație cu Dumnezeu care-ti va schimba viața.

Oricine ai fi, esti binevenit sa vii la Biserica Romanian Heralds din Toronto, Canada, pentru a explora noi dimensiuni ale vietii de credinta. 

In fiecare luna poti gusta mancare traditionala Romaneasca

Noi credem ca Dumnezeu ne iubeste

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L‑a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El sa nu piara, ci să aibă viata vesnica."
Ioan 3:16

Noi credem ca Dumnezeu e Creatorul

"La inceput, Dumnezeu a facut cerurile si pamantul"
Geneza 1:1

Noi credem ca Dumnezeu transforma

"Zideste în mine o inima curata, Dumnezeule, pune în mine un duh nou si statornic!"
Psalmi 51:10