Despre Noi

Emigrantii romani traiesc intre doua lumi, aceea de acasa si aceasta de aici. Le lipsesc locurile, oamenii si biserica din tara. Intrucat credem in expresivitatea limbii romane, unii dintre noi emigrantii am contribuit la formarea Bisericii Adventiste din Toronto „Romanian Heralds” (Vestitorii Romani), dupa modelul bisericii din tara noastra si din lume. 

Oricine ai fi, esti binevenit sa ni te alaturi la serviciile de inchinare, fie prin prezență, fie online. Vei avea multe oportunități de a construi o relație cu Dumnezeu, care-ti va schimba viața pentru acum si pentru eternitate.

Pastor Gabriel Achim

Pastor Gabriel Achim
Pastor Gabriel Achim & Marinela Achim

Pastorul Gabriel Achim este fericit sa o aiba alaturi pe sotia sa, Marinela, care i-a fost colega la Teologie Pastorala, si ii este partenera in lucrare.

Pasajul lor favorit din Biblie este Ieremia 17:7 “Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul”.

Ei sunt increzatori ca Dumnezeu are putere de a transforma vieti și că, atat in viata individului cat si a bisericii, ceea ce este cel mai bun-urmeaza.